Over Ons

WIJ VAN GEBOORTEBEER.NL ZIJN GEK OP BEREN EN ANDERE LEUKE KRAAMCADEAUTJES!

Een geboortebeer is een uniek en persoonlijk geschenk. De persoonlijke kenmerken zoals naam en geboortedatum van de baby worden geborduurd op de afritsbare voetzolen van de beer. In de voeten van de beer kunnen eerste herinneringen van de baby bewaard worden zoals eerste tandjes, haartjes, etc.

Wie zijn wij?

Geboortebeer is een initiatief van Edison International dat zich al bijna 25 jaar bezig houdt met de ontwikkeling daarvan. Per 1 februari 2018 is het concept geadopteerd door Fennis Creations.

Mijn naam is Monique Fennis en ik manage het concept, de logistiek, de sales en de webshop van o.a. geboortebeer.nl. Ik doe dit samen met de initiatiefnemers bij Edison International en wij zetten ons in voor een kindvriendelijk product waarvan ze jarenlang plezier hebben.

Waarom een geboortebeer geven?

Wij vinden het belangrijk dat je het juiste kraamkado kunt vinden voor je vrienden, collega’s, klanten of familieleden. Voor particulieren hebben wij een eenvoudig bestelsysteem waarbij je kunt betalen met Ideal en Creditcard.

Voor bedrijven is geboortebeer een zeer interessant cadeau. Maak een account aan en je kunt snel en eenvoudig (binnen één minuut) een prachtig aandenken sturen naar een collega en/of naar een belangrijke relatie. Eens per kwartaal sturen we een factuur voor geleverde bestellingen. Stuur een email naar Info@geboortebeer.nl om een account aan te maken. Of kijk bij Account aanmaken voor meer informatie.